Interactie kan door het sturen van e-mail naar: jolmerwinkel@gmail.com of mij te gaan volgen op Twitter of vrienden te worden op Facebook.

maandag 30 juli 2012

Vette Verkering

Het is rustig wat betreft de politieke perikelen in Ede. De raadszaal wordt voor een enorm bedrag verbouwd (elke fractie ging akkoord behalve GL/PE). Reden: prehistorische klimaatbeheersing en akoestiek. Straks kunnen de raadsleden hun jas in de garderobe laten hangen en hoeft de burgemeester slechts te fluisteren om gehoord te worden.

Hoera, de status van zo’n beetje de slechtste raadszaal van Nederland is voorbij! Verder niet zo veel bijzonders te melden. Oh ja… toch wel iets. Onafhankelijk raadslid Charifa el Kaddouri heeft verkering en is politiek min of meer verloofd met D66-Ede. Zij is jarenlang getrouwd geweest met Pvda-Ede maar onlangs gescheiden nadat zij er vandoor ging.

Na een poosje alleen te zijn geweest is ze nu lid geworden van D66 en heeft vergaande samenwerking toegezegd. Stevige verkering dus met de fractie van Sina Salim en co. Maar of het op een stabiele relatie zal uitlopen? Dhr. Salim heeft heel openlijk een oogje op Alexander Pechtold. Hij wil er eigenlijk wel vandoor om na 12 september op het Haagse pluche te zitten. Maar de verkering heeft in ieder geval voor nieuw elan gezorgd.

De sinds vorig jaar september vastgeroeste twitteraccount van mevrouw Kaddouri komt knersend weer op gang. Of is dit wellicht het gevolg van één van de huwelijkse voorwaarden door D66 gesteld? We zullen zien of het tot een huwelijk komt na de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Bij de beëdiging in de verbouwde raadszaal hoeven de echtelieden dan in ieder geval niet meer in de kou te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten