Interactie kan door het sturen van e-mail naar: jolmerwinkel@gmail.com of mij te gaan volgen op Twitter of vrienden te worden op Facebook.

dinsdag 29 juni 2010

Zomergast Fragment: Dave Versus Lars



Het volgende fragment is een gedeelte van een gesprek tussen Lars Ulrich, de drummer van Metallica, en Dave Mustaine, zanger/gitarist van de metalband Megadeth. In het begin van de jaren '80 zaten beide nog in Metallica, dat toen nog geheel onbekend was en in de underground opereerde. In 1983 is Dave Mustaine door de andere bandleden ontslagen omdat hij onhandelbaar zou zijn. Voor zowel Metallica als Megadeth is het daarna bergopwaarts gegaan en van beide acts zijn miljoenen albums over de toonbank gegaan.

Eind goed al goed zou je denken. Hoewel het Dave Mustaine zowel in artistiek als financieel opzicht goed is gegaan zit er toch nog heel veel oud zeer. Na jarenlang moddergooien door beide kampen is er in 2006 een ontmoeting tussen beide heren. De opnames hiervan zijn bestemd voor de Metallica-documentaire 'Some Kind of Monster'. Het wordt een emotioneel gebeuren waarin in thema vriendschap en loyaliteit centraal staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten