Interactie kan door het sturen van e-mail naar: jolmerwinkel@gmail.com of mij te gaan volgen op Twitter of vrienden te worden op Facebook.

zaterdag 10 november 2012

Snorremans













De algemene beschouwingen passeerden onlangs in de Edese gemeenteraad weer de revu. Sina Salim, de fractieleider van D66, hield een helder pleidooi waarin hij de raad verweet te opereren als mekkerende lammeren. In plaats daarvan riep hij de partijen op om voortaan als een brullende leeuw te werk te gaan.

Maar de aandacht werd sterk afgeleid van zijn boodschap. Dat kwam doordat er bij hem in de laatste tijd iets tussen bovenlip en neusgaten is ontstaan. Als trotse eigenaar van een heus snorretje stond hij hier nu politiek te bedrijven. Maar de reacties op Twitter gingen echt niet over de inhoud maar vooral over deze plaatselijke haargroei. Een poosje geleden zag ik dat hij getooid was met een beginnend baardje.

Deze heeft dus nu weer plaats gemaakt voor snorgroei. Ik begin mij nu toch wel wat ongerust te maken. Hij zal toch niet in een soort van identiteitscrisis zitten? Of is de snor het gevolg van een imago-verbeterend advies? Iets wat mevrouw El Kaddouri heeft bedacht nu zij min of meer het politieke bed met hem deelt? Of is het een partijeis vanuit Wageningen waar opperdemocraat Pechtold zetelt?

Of was deze haargroei gewoon bewust gepland? Dit bedoeld als visuele ondersteuning bij het verhaal over de lammeren en de leeuw? Maar meneer Salim, een brullende leeuw bezit forse snorharen. Dat harig dingetje bij u lijkt daar nog lang niet op. Dat gaat nog wel wat tijd vergen. Een advies achteraf… u had wat dat betreft burgemeester Van der Knaap het D66 verhaal beter kunnen laten vertellen!


Zie hier voor meer informatie over de 'Snor van Salim'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten