Interactie kan door het sturen van e-mail naar: jolmerwinkel@gmail.com of mij te gaan volgen op Twitter of vrienden te worden op Facebook.

maandag 24 mei 2010

De Boer Op...

Vandaag met ons gezin naar een z.g. open dag op een boerderij geweest. In het buitengebied tussen Bennekom en Veenendaal had de familie van Ginkel hun bedrijf opengesteld voor het publiek. Dit alles in het kader van een nationale open dag georganiseerd door zuivelconcern Campina.

Er was zeer veel belangstelling, toen we aankwamen stond het weiland tegenover de boerderij al vrij vol met auto's en fietsen. Naast de melkveehouderij is er op het bezochte bedrijf ook een kalvermesterij aanwezig.

Voor onze kinderen een geheel nieuwe ervaring daar ze nog nooit op een echt boerderijbedrijf zijn geweest. Ondergetekende heeft nog even een kort gesprek met de boer zelf kunnen aanknopen dat vooral ging over het fokkerijbeleid. Laten we zeggen nog een vervlogen passie uit de periode dat ik de middelbare agrarische school bezocht... en ik hiervoor grote interesse had. Al met al een leuke ervaring voor het hele gezin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten